23/07/2024

Jubilejna edicija festivala Mesto žensk potrebuje okrepitve!

Kot vsako leto tudi letos nujno potrebujemo prostovoljke, ki bi se zavezale pomoči v času festivala (4.–13. oktober) ter nekaj dni pred festivalom. Gre se predvsem za lažja dela, kot so pripravljanje daril, sortiranje materialov, prodaja mercha na pop-up stojnicah ter prenos materialov z enega lokacije do druge (avto ni pogoj).
Pofočkajte se na e-mail naslovu production@cityofwomen.org. Prvo druženje bo organizirano septembra. 

Za tiste, ki imate več časa, pa na Mestu žensk omogočamo plačano usposabljanje v obsegu 200 ur štirim posameznicam_kom, ki bi si želel_i poglobiti svoje znanje.

Veliko znanja, nove izkušnje, dobra ekipa in plačano usposabljanje
Mesto žensk v letošnjem letu ponovno nudi plačano usposabljanje na delovnem mestu štirim posameznicam_kom. Želimo si energičnih, pozitivnih in samoiniciativnih oseb, ki jih zanima privobivanje znanj s področja produkcije, promocije, administrianja in foto / video dokumentiranja mendarodnega  transdisciplinarnega festivala sodobnih umetnosti.

Usposabljanje bo potekalo predvidoma med 1.9. in 31.10. Honorar za čas usposabljanja znaša 1.625 eur (bruto 2). Vabljene_i tiste_i, ki vas zanima pridobivanje raznolikih znanj s področij kulturne produkcije in organizacije mednarodnega festivala sodobnih umetnosti, da se nam s kratko predstavitvijo javite na contact@cityofwomen.org najkasneje do 5. avgusta 2024. Izvedbo usposabljanj podpira Ministrstvo za kulturo.